Albert Schweitzer 5 km en 10 km bedrijvenloop

In programma van de DrechtStadLoop is een 5 km en nu ook 10 km bedrijvenloop opgenomen. Net als in voorgaande jaren gaat de opbrengst van de bedrijvenloop naar een goed doel. Hoofdsponsor van de bedrijvenloop is het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis is al enige tijd bezig de persoon Albert Schweitzer en zijn gedachtegoed zichtbaarder en herkenbaarder te maken, omdat hij een aantal waarden in zich verenigt waarmee ook het ziekenhuis zich wil onderscheiden: eerbied voor het leven, naastenliefde, zorgzaamheid, honger naar (medische) kennis, veelzijdigheid en tomeloze energie. 

Over heel de wereld zijn medische specialisten bezig met onderzoek naar methoden en technieken om allerlei vormen van kanker te bestrijden. Ook in het gerenommeerde Albert Schweitzer Ziekenhuis te Dordrecht loopt een heel belangrijk, gespecialiseerd onderzoek. Dr. Levin is daar druk bezig met het onderzoek naar chronische leukemie, een vorm van bloedkanker. Dit onderzoek kan alleen voortgezet worden als er op korte termijn financiële middelen ter beschikking komen.

Tot op heden hebben de volgende bedrijven zich ingeschreven:

         

De uitslag van de ASZ Bedrijvenloop wordt bepaald op basis van de vier snelste tijden van het bedrijventeam. Zo wordt het klassement voor het Open Dordts Bedrijven Kampioenschap gevormd. Een team is vrij in zijn samenstelling (heren, dames of gemengd).

Bij teams minder dan vier deelnemer(sters) wordt de laatste tijd van de bedrijvenlopers (algemeen) bijgeteld.


 Bedrijventeams

     

 


 

 Team Ophorst & Kammerman loopt mee "Omdat doktor Levin een kanjer is."