DrechtStadLoop in het kader van Leukemie-onderzoek

Vrijwilligers en sponsoren bedankt!

Het organisatiecomité van de DrechtStadLoop bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet voor editie 2017 van de DrechtStadLoop. Geweldig dat jullie er waren! Zonder inschrijfbureau, verkeersregelaars, oversteekhulpen, parcourscommissie, terreincommissie, juryleden, tijdregistratie, fotografen, de EHBO Vereniging Dubbeldam en het Rode Kruis kan een evenement als de DrechtStadLoop niet bestaan.
 
Ook een woord van dank aan onze sponsors; Agro Delta Groep, het Albert Schweitzer Ziekenhuis, Zoomer Makelaardij, Racetimer, Tandartspraktijk Baan & Hienekamp, ConPackSys, COKD, AA Drink, Bouman Sportprijzen, ON, Runnersworld Dordrecht, Partytentverhuur Drechtsteden, Dordt Centraal, Plus Retail, AD Online, Mol Verhuur, EDAD Reizen, Gertenbach Elektro, Drukkerij Van Dongen, Port-o-Let, EHBO Vereniging Dubbeldam, Dordt Centraal, Opel Centrale, Soeteman & Popering, Responz Media en TOP Fysiotherapie

Ook zonder hun steun is het niet mogelijk dit evenement te organiseren.
 
Als laatste een woord van dank voor de Gemeente Dordrecht, Politie Zuid-Holland Zuid, Pro-Verkeer, Brandweer Dordrecht, en Arriva voor de samenwerking in de aanloop naar dit evenement.
 
Organisatiecomité DrechtStadLoop


 

Aanvullende gegevens