DrechtStadLoop in het kader van Oncologie

Direct inschrijven voor de DrechtStadLoop

Inschrijven voor de DrechtStadLoop:

Halve marathon en prestatielopen: direct inschrijven

COKD Puppy Run; direct inschrijven

5 km Bedrijvenloop; direct inschrijven

Online voor-inschrijven is mogelijk tot en met 21 oktober.

Daarna kunt u, t/m 31 oktober, nog online na-inschrijven, en betaalt u meer.

De laatste inschrijfmogelijkeid is op 3 november in de Statenschool vanaf 11 uur.


 

Editie 2019, 3 november 2019

Op zondag 3 november staat de 13e DrechtStadLoop weer op de agenda. Een wedstrijd/prestatieloop die niet meer weg te denken is uit het de oudste stad van Holland. Een nog steeds groeiend aantal loop liefhebbers weten de weg naar Dordrecht te vinden. De organisatie valt onder de paraplu van de Dordtse Omni Vereniging Fortius

Na het succes van voorgaande jaren zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd. Zo heeft het da Vinci college zijn naam verbonden aan de 5 km presatieloop. 

De DrechtStadLoop 2019, met daarin de Agro Delta Halve Marathon, zal weer op het Eiland van Dordrecht plaatsvinden. In nauwe samenwerking met de Gemeente Dordrecht is er een mooi parcours uitgezet. Het parcours brengt u vanuit de historische binnenstad via Oud-Krispijn, Crabbehof, en Wielwijk naar het zuidelijkste puntje van Dordrecht en dan langs Sterrenburg en Dubbeldam, door de polder naar Stadspolders en via Wantijdijk weer terug naar de finish op het Statenplein.

Het goede doel: Ondersteuning van het onderzoek naar longkanker
Dit jaar gaat de opbrengst naar onderzoek van longchirurg Erik von Meyenfeldt. Hij ontwikkelt een betere planning in het voor en na traject voor patiënten met longkanker. U als gezonde loper weet als geen ander hoe belangrijk de longfunctie is. 

U kan daar als gezonde loper uw steentje aan bijdragen. Bij uw inschrijving bestaat er de mogelijkheid om een donatie te doen aan het Vriendenfonds ASz.

Ook de bedrijvenloop is weer op het programma gezet. Ook hier gaan de gelden naar het goede doel. Een reden temeer om met collega’s een rondje Dordrecht te doen. (zie ook bedrijvenloop)

Het organisatiecomité hoopt u weer te verwelkomen in Dordrecht op 3 november 2019. On-line inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni 2019 t/m 31 oktober 23:59. De duurdere na-inschrijving start op 21 oktober. Op 3 november zijn de inschrijfbalies vanaf 11:00 geopend voor na-inschrijving.

Het programma bestaat uit:

  • 13:00  300 m Racerunners, jeugd (inschrijven via trainers Fortius);

  • 13:10  300 m COKD Puppy Run; gratis, € 2,- bij na-inschrijving;
  • 13:20  1 km COKD Jeugdloop; gratis, € 2,- bij na-inschrijving;

  • 13:30  3 km Dental Clinics Beginnersloop; € 7,- en € 10,- bij na-inschrijving;
  • 13:30  5 km da Vinci Prestatieloop; € 10,- en € 14,- bij na-inschrijving;
  • 13:30  5 km Albert Schweitzer Bedrijvenloop; € 300,- en € 300,- bij na-inschrijving;

  • 14:15  10 km Zoomer Makelaardij Prestatieloop; € 10,- en € 14,- bij na-inschrijving; en

  • 14:35  de Agro Delta Halve Marathon,  € 15,- en € 20,- bij na-inschrijving;

    De DrechtStadLoop is een KNAU wegwedstrijd / prestatieloop.

Voor elke deelnemer is er na de finish een medaille beschikbaar.

Lopers lopen geheel op eigen risico.


 

Inschrijven

Inschrijven voor de DrechtStadLoop is mogelijk vanaf 1 juni 2019. Om zo snel mogelijk een goede uitslag van de wedstrijd op te maken is het van belang dat uw gegevens correct ingevuld zijn op het (on-line) inschrijfformulier. Let daarbij vooral op naam, geslacht en geboortedatum. Alvast bedankt voor uw medewerking! Voor-inschrijving is zowel voor u als voor ons veel efficiënter.

Je wilt aan de  COKD Puppy Run of de 1000 m jeugdloop meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zaterdag 15 oktober 2019 (23:59). Je startnummer ligt dan voor je klaar op de wedstrijddag.

Deelname aan de Puppy Run of Jeugdloop is gratis bij voor-inschrijving. Bij na-inschrijving zijn de kosten € 2,-.

U wilt aan de 3-, 5- of 10 km prestatieloop meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zondag 15 oktober 2019 (23:59). Uw startnummer met chip ligt dan voor u klaar bij Runnersworld in Dordrecht in de week van 29 oktober tot 3 november. En ... u betaalt minder bij voorinschrijving!

Deelname aan de 3 km Dental Clinics Beginnersloop kost € 7,- bij on-line inschrijving. Deelname aan de 5 km da Vinci of 10 km Zoomer Makelaardij prestatieloop kost € 10,- bij on-line voor-inschrijving.

U wilt aan de Agro Delta halve marathon meedoen
U kunt on-line voor-inschrijven voor de DrechtStadLoop 2019 tot en met zaterdag 15 oktober 2019 (23:59). Uw startnummer met chip ligt dan voor u klaar bij Runnersworld in Dordrecht in de week van 29 oktober tot 3 november. En ... u betaalt € 5,- minder bij voor-inschrijving!
Deelname aan de Agro Delta halve marathon  € 15,- bij on-line voor-inschrijving.
 


Alle betalingen vinden plaats door middel van een eenmalige machtiging (automatische incasso giro- of bankrekening). Incasso vindt plaats enkele dagen voor de loop. Restitutie van voor-inschrijving is helaas niet mogelijk.

Na-inschrijving
On-line na-inschrijven kan vanaf 15 oktober tot en met 1 november maar u betaalt dan extra.

Na-inschrijving, bij de startlocatie, is uitsluitend mogelijk op de wedstrijddag vanaf 11:30 tot een half uur voor de start, ‘zolang de voorraad strekt’ (op = op)! Maar veel beter: voorkom de rijen bij de na-inschrijfbalies , maak a.u.b. gebruik van de on-line inschrijving!

Vragen, opmerkingen, problemen?
Heeft u problemen met uw inschrijving? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de organisatie. op met de organisatie, wacht niet tot de wedstrijddag!

Beelden van de 12e DrechtStadLoop

Mooie beelden van de 12e DSL vindt u hier.

Met dank aan Fokko van der Straaten van RTV Dordrecht.

 

Aanvullende gegevens